About

About Us

Creativiteit en professionaliteit zijn onze kernwoorden

Ons team

Michelle Lookerman

Eigenaar/Co-founder

 

Binnen Vacture in Beeld ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de administratie en klantbeheer. Verder kan iedereen kan bij mij terecht voor vragen. Het geven van advies en gezamenlijk tot een mooi en professioneel product komen is mijn passie!

Shannon de Vos

Eigenaar/Founder

 

Een tevreden klant geeft mij het beste gevoel wat er is. Ik heb Vacature in Beeld vanaf de grond opgebouwd tot een prachtige organisatie waar ik trots op ben. De gehele branding ligt in mijn handen.

Onze missie en visie

De arbeidsmarkt is continu in beweging. De trends rond de arbeidsmarkt zijn overal om ons heen te zien. Social Media speelt een steeds grote rol in ons leven, maar ook vergrijzing en globalisering zijn topics van dit moment.

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar vakmensen. Om de beste mensen uit de arbeidsmarkt te halen is het belangrijk dat het bedrijf een goede reputatie heeft. Organisaties die toekomstbestendig willen zijn moeten lef tonen als het gaat om ondernemerschap. Het verzinnen van creative oplossingen en investeringen zijn hiervoor de oplossing. Dit is dan ook de visie van Vacature in Beeld, een nieuwe creative oplossing om vacature(s) visueel in beeld te brengen.

Onze missie is om vacatures makkelijker, duidelijker en leuker aan kandidaten te tonen. Een visueel beeld wat een kandidaat direct aanspreekt en bij stil blijft staan. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, medewerkers, de uitzendbranche en verder de gehele arbeidsmarkt.

 

 

Media partners

Kom in contact met Vacature in Beeld

Volg ons op Social Media

KvK Rotterdam 61598577 | BTW nr. NL854408034B01