Beeld Vacatures

Vacatures in beeld gebracht

Ervaar het zelf!

Fire & Safety Guard bij QPS C-Land

QPS C-Land BV levert tijdelijk technisch personeel op uitzendbasis aan een groot aantal opdrachtgevers zoals scheepswerven, booreilanden en constructie- en installatiebedrijven. Een persoonlijke aanpak staat daarbij centraal Om te voldoen aan de groeiende vraag naar technisch personeel is QPS C-Land permanent op zoek naar medewerkers.

 

Omschrijving:

Mangatwachten dragen zorg voor o.a. continuïteit in veiligheid, werk- veiligheidscontroles bij 'heetwerk' project-, constructie- en onderhoudswerkzaamheden en overige werkzaamheden.

Ze houden de wacht bij de werkzaamheden en zien proactief toe op de veiligheid van de personen in de besloten ruimte. Verder houden ze de toegangsregistratie mangat bij. Daarnaast verzorgt de brand-/mangatwacht op vaste en/of steekproefsgewijze tijden gasmetingen. Hiervoor is wel een gasmeet certificaat EX OX TOX benodigd.

 

Gevraagd:

Aantoonbare werkervaring

Certificaat VCA basis

Certificaat mangatwacht

Certificaat gasmeten EX OX TOX (geen must)

Communicatief vaardig in Nederlands en Engelse taal

 

Indien nodig verzorgd QPS C-Land BV de benodigde opleidingen voor deze functie.

 

www.qpsc-land.nl voor meer informatie.

IJzerwerker bij Van Hattem Infratech BV

IJzerwerken is het samenstellen van alle voorkomende staalconstructies, conform de gestelde kwaliteitseisen en binnen gestelde productiviteitsnormen.

 

Omschrijving:

Zich aan de hand van tekeningen en instructies van zijn leidinggevende(n) oriënteren op de uit te voeren werkzaamheden. De ijzerwerker voert zelfstandig op instructie en/of aan de hand van tekeningen gecompliceerde werkzaamheden uit ten behoeve van constructie , reparatie of vernieuwing van staalconstructies en ander zwaar materieel!

 

Kennis en ervaring in de Scheepsbouw en Metaalconstructie is een vereiste! Het is vereist dat u zelfstandig technische tekeningen kunt lezen Let op: een VCA Basisveiligheid is een vereiste!

 

Ben je een gemotiveerde ijzerwerker met enige jaren ervaring en die zijn beroep met plezier beoefent! Neem dan contact met ons op via onze website www.vanhatteminfratech.nl

Lasser bij Van Hattem Infratech BV

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (af) lassen van kleine en grote staalconstructies.

 

Enkele jaren relevante ervaring is een vereiste.

Wil je als lasser aan de slag bij een leuk bedrijf of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Wij zijn continue op zoek naar ervaren, gemotiveerde lassers op verschillende niveaus. Je werkt langdurig of projectmatig bij bedrijven in de regio. Voor overuren, weekend uren, en avond/nachtdienst gelden er aantrekkelijke toeslagpercentages. Je pensioen wordt vanaf dag 1 al betaald!!

 

Ben jij op zoek naar die uitdagende en afwisselende job?

Neem dan nu contact met ons op!

 

Let op: Lascertificaat(en) en een B-VCA (Veiligheidscertificaat) is een vereiste! Kennis en ervaring in de Scheepsbouw en Metaalconstructie is een vereiste! Ben je gemotiveerde MIG/MAG en Elektrodelasser met enige jaren ervaring en die zijn beroep met plezier beoefent!

 

Neem dan snel contact met ons op via onze website www.vanhatteminfratech.nl

Uw vacature(s) ook in beeld brengen?

Kom in contact met Vacature in Beeld

Volg ons op Social Media

KvK Rotterdam 61598577 | BTW nr. NL854408034B01

© Copyright - Vacature in Beeld