Onze Services

Onze services

Uw vacature in beeld gebracht

Wat Vacature in Beeld voor uw organisatie kan betekenen

Helder beeld van de vacature

 

Tijdloze vacaturefilm

 

Wij kunnen u helpen

 

Als organisatie bent u voortdurend op zoek naar de beste vakmensen. Om de beste mensen bij uw organisatie te betrekken is het belangrijk dat uw organisatie bij de juiste doelgroep bekend is. Juist in deze tijd moet je als organisatie toekomstbestendig zijn.Wij van Vacature in Beeld helpen u om uw organisatie te onderscheiden van alle anderen. Wij helpen u de juiste en beste mankrachten in huis te halen door uw vacatures op een nieuwe, innoverende en creatieve manier aan de juiste doelgroep aan te bieden.

Waarom kiezen voor Vacature in Beeld?

 

72 uur na het zien van een video kan 58 procent van de kijkers de inhoud nog reproduceren. Bij tekst is dit slechts 10 procent. Uit onderzoek blijkt dat de nieuwe generatie visueel is ingesteld en beeld veel beter absorbeert als tekst.Organisaties zoeken naar de meest effectieve en kostendrukkende manier om boodschappen over de bühne te brengen. Videomarketing is hiervoor dé uitgelezen kans om de juiste kandidaten voor uw openstaande- en nieuwe vacatures te vinden! Video is een gemakkelijk medium voor de ontvanger, beter dan een lap tekst. Hoe dat komt? Beelden zeggen meer dan woorden. Mensen zijn visueel ingesteld en daarnaast, wees eerlijk: gemak dient de mens. Een video speelt in op meerdere zintuigen. Een video laat beter zien wie u bent en wat u bedoelt.

Ook geeft video een personal touch. Een video is persoonlijker dan een stuk tekst. U laat meer zien van uzelf als organisatie en wat de functie van de betreffende vacature precies inhoud. De functie een paar seconden in beeld geeft gelijk een impressie voor de kandidaat en een blik op de werkvloer.

 

 

Krachtige presentatie van uw organisatie

 

Kom in contact met Vacature in Beeld

Volg ons op Social Media

Wat zeggen onze klanten

Een nieuwe blik op vacatures. Dit is waar wij naar op zoek waren! Je bent als organisatie voortdurend op zoek naar nieuwe dingen om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Met onze vacaturefilmpjes spreken we een grotere doelgroep aan en vinden we de juiste kandidaat voor de vacature.

 

#Pieter van Beek

KvK Rotterdam 61598577 | BTW nr. NL854408034B01

© Copyright - Vacature in Beeld