Opleiding in Beeld

Opleidingen in beeld gebracht

Ervaar het zelf!

Kun je het je voorstellen? Toen jij geboren werd, richtte Nike zich voornamelijk op basketbal en tennis in Amerika. Wist je dat er een aantal Nederlanders verantwoordelijk is voor het succes van Nike?

 

Ben jij de volgende die zo'n groot succes boekt? Maak dan van je passie je beroep en volg de community CE: SportMarketing & Management. Bij SportMarketing & Management leer je kijken en luisteren naar de sportconsument.

 

Hogeschool Rotterdam

CE: SportMarketing & Management

Ben jij een gedreven topsporter die het beste uit zichzelf wil halen? Leg jij de sportieve lat hoog, maar hecht je ook waarde aan je maatschappelijke carrière? Dan is de Rotterdam Topsport Academie (RTA) het ideale podium voor jouw ambities. De RTA biedt je de mogelijkheid om topsport te combineren met de community SportMarketing & Management van de opleiding Commerciële Economie. Deze studie is exclusief bestemd voor topsporters / talenten in de sport. Je wordt begeleid door professionals die weten wat het is om als topsporter actief te zijn.

 

Rotterdam Topsport Academie

 

De Rotterdam Topsport Academie is de aangewezen omgeving om het beste uit jezelf te halen als topsporter en je tegelijkertijd te ontwikkelen tot een sport gedreven professional. Je diploma geeft je toegang tot uitdagende functies op het terrein van marketing, management, sales, communicatie.

 

Om de combinatie tussen topsport en een uitdagende bacheloropleiding mogelijk te maken kent de Rotterdam Topsport Academie een aangepast studieprogramma. Je wordt begeleid door een ervaren studieloopbaancoach en volgt het reguliere studieprogramma. Binnen ons studieprogramma wordt er in overleg gezocht naar de ideale balans tussen de lessen en je trainings- en wedstrijdverplichtingen.

 

Zien we jou aan de start?

 

Ga jij de uitdaging aan om het beste uit jezelf te halen? Neem dan rechtstreeks contact op met:

 

Wim Otte

w.g.otte@hr.nl

010 - 794 6244

Hogeschool Rotterdam

Topsport Route Community

CE: Sportmarketing & Management

Hogeschool Rotterdam Alumni

CE: Sportmarketing & Management

 

 

 

 

 

Hogeschool Rotterdam wil graag weten hoe het haar oud-studenten vergaat. Verschillende instituten en opleidingen hebben dan ook een alumnivereniging om op deze manier in verbinding te blijven met het werkveld.

 

Voor Hogeschool Rotterdam zijn alumni niet alleen ambassadeurs, maar ook een waardevolle bron van contacten, kennis en kunde, waarmee zij graag in contact blijft. Voor alumni is Hogeschool Rotterdam niet alleen een dierbare herinnering, maar ook een mooie gelegenheid om contact te onderhouden met oud-studiegenoten voor kennisdeling of elkaar te helpen succesvoller te worden.

 

LinkedIn groep alumni CE: SportMarketing en Management

Hogeschool Rotterdam Eerstejaars

CE: Sportmarketing & Management

 

 

 

 

 

Maak van je passie je beroep en volg de community SportMarketing & Management van de opleiding Commerciële Economie. Je leert kijken en luisteren naar de sportconsument.

 

In het eerste jaar staan diverse 'trainingen' en 'wedstrijden' op het programma. Vakken als Sportmarketing en Sportmanagement noemen wij 'trainingen'. De praktijkopdrachten vanuit de sportbranche zijn de 'wedstrijden'. Met andere studenten zorg je voor een innovatieve oplossing als antwoord op een opdracht van de sportbranche. Ook onderzoek je samen met je coach je eigen talenten en leer je deze effectief te ontwikkelen en in te zetten. In de laatste periode ga je op oriënterende stage.

Uw opleiding(en) ook in beeld brengen?

Kom in contact met Vacature in Beeld

Volg ons op Social Media

KvK Rotterdam 61598577 | BTW nr. NL854408034B01